IZ NOSU

22.03.2007 ob 15:29

 

 

Nebi želel, da bi, že takoj, na začetku, kdo mislil o meni, da sem nemaren.

To, da si vrtam po nosu, pa ni nič takega. To bolj ali manj počno vsi, le da si nekateri okrog prsta zavijejo robček, kar pa oslabi učinek nohta, sploh če imamo v nosu bolj strjene in zlepljene smrklje.

Da se ljudje skrivajo, ko to počno, ali pa da brskajo po nosu, ko mislijo, da jih nihče ne gleda je pa jasno vsakomur, ki si je kdaj vzel čas, za razmislek o teh rečeh.

 

In kugljice. (mimogrede, to ni slovensko knjižna beseda, a je primerna)

Torej iz smrklja je potrebno narediti kugljico, kajti smrkelj je lepljiv in samo tako ga lahko frcnemo ali otresemo s prsta, da se nas drži s čim manjšo površino.

Ker ne znam vstaviti slike, si narišite sami črto in nad njo krog. tako si boste predstavljali, kaj to pomeni, s čim manjšo površino se dotikati druge površine.

Če vas pa risanje zabava, pa narišite še črto in na njej smrkelj, da bo za primerjavo.

Kam frcniti kugljico pa je zabaven del posla. Rade se prilepijo, ko nekam priletijo, se pa sčasoma posušijo in postanejo neprepoznavne.

 

Najbrž je jasno, da tole pišem med službo in da hitim. Ne hitim zato, da bi se čimprej lotil dela, hitim zato, da bi dobil občutek, da sem danes vsaj nekaj naredil in bi potem lahko mirne vesti lahko odšel na pivo.

 

O smrkljih pa bi lahko še marsikaj povedal.

Grem pa zdele na pošto pa na en čik, ah………kdaj drugič………

 • Share/Bookmark
 

9 komentarjev na “IZ NOSU”

 1. intelektualci intelektualci pravi:

  Tole si pa res lepo napisal. tudi sam sem danes razmišljal o teh stvareh. Žalostno je, da država nič ne naredi, razen leporečenja, da bi se že mladi v šolah učili, kako pravilno narediti kugljico. Morda pri športni ali državljanski vzgoji. Zakaj hudiča plačujemo tako visoke davke. Človeka prime, da bi se kar usekni, namesto poštenega vrtanja po nosu.
  Ne bom nikogar omenjal, ali povedal na katero politično stran se nagibam, sploh ne bom nič več…. … .. že za to mi je žal…..

 2. krasni krasni pravi:

  končno si je nekdo drznil povedati resnico! Samo tako naprej!!!

 3. nada pravi:

  Ravno danes na Celovški cesti je s svojim Mercedesom čakal v koloni ob meni nek zelo znan predstavnik Dursa.Ob njem je sedel verjetno sin star okoli 18 let bi prisodila in glej ga zlomka oba sta med čakanjem na zeleno luč semaforja zagnano čistila svoje kanale s prsti. Sicer pa je to postal redni moški obred na vsakem križišču.Kar poglejte malo na okoli ko čakate na križišču, bolj ko je drag avto, bolj globoko seže s prstom v nosnice, če nima ravno mobija v roki.Packi No 1.

 4. chef chef pravi:

  To je splošno znano staro dejstvo, da moški med čakanjem na semaforju vrtamo po nosu :D

 5. primoos primoos pravi:

  Madona, vidim, da sem član enga močnga kluba!

 6. intelektualci intelektualci pravi:

  med čakanjem na semaforju si brskamo po nosu, ker se zaradi sedečega položaja ne moremo praskati po j……….

 7. Jazzy Jazzy pravi:

  hahahahhahahaha :)

 8. pajrt pravi:

  pazi – take objave že vlečejo na disidenstvo! :eek:

 9. Hamter pravi:

  tko je no

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !